Dé BSO in Hatert!

'De BSO is een fijne plek en er zijn een heleboel leuke activiteiten! Je voelt je er nooit eenzaam'.

- Lejla 8 jr

Ben je op zoek naar een kleine BSO, met een fijne sfeer waar kinderen zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn, met vaste leidsters die jouw kind kent en ziet? 

 

Dan ben je aan het goede adres! Wij bieden buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar uit Hatert en omgeving. Steeds meer ouders uit omliggende wijken kiezen voor onze BSO omdat ze dit ook voor hun kind(eren) willen.

We hebben 1 groep van maximaal 20 kinderen en vaste leidsters. Wij halen de kinderen op van school en eten samen een hapje en vervolgens doen we samen een activiteit/spel of spelen de kinderen naar keuze.
 

​Wat de kinderen zeggen over de BSO:

LEJLA 8 jaar uit basisschool de Vossenburcht:
Op de BSO zijn er altijd leuke en lieve kids. En tijdens de vakantie ga je leuke en coole dingen doen.
P.S. Je hoeft geen eten mee te nemen. En soms maken we slijm, leuk hè! Dus kom je ook?
Hoop je te zien dan.
GROETJES 
DOEI

 


Awad (geboren in 22-07-2007. Reken maar uit :-))

Ikzelf vind de BSO ook een hele fijne plek voor mensen die in Hatert of daar in de buurt wonen.
De begeleidsters hier zijn heel fijn en begrijpen je heel snel. Voor de oudere kinderen is het dan fijn om over dingen te discussiëren. Als je een conflict hebt of zelfs een ruzie dan maken ze een vrolijke oplossing voor beiden personen.

Nieuwsgierig? Kom gratis een middagje proberen!

Openingstijden en uurtarief

Maandag  14:00-18:00 uur

Dinsdag 14:00-18:00 uur

Woensdag 12:00-18:00 uur

Donderdag 14:00 -18:00 uur

Vrijdag 11:45-18:00 uur

Tijdens schoolvakanties bieden wij hele dagen (8:30-18:00 uur) opvang aan. We organiseren dan extra activiteiten en gaan dan vaak met de kinderen op pad.

Wij hanteren een uurtarief van €8,12,-. Dit is inclusief eten, drinken en activiteiten en cadeautjes (verjaardag en sinterklaas).

Nieuwsgierig? Kom gratis een middagje spelen!

Activiteiten

Op de BSO worden verschillende activiteiten aangeboden. Zo kunnen kinderen  naar hartenlust spelen, bouwen, zich verkleden, toneelspelen, tekenen met allerlei materialen, schilderen, spelletjes doen, bakken enzovoort.

Het schoolplein en onze tuin biedt ruimte tot verschillende speel- en sportactiviteiten. Tijdens de vakanties of op de woensdagmiddag worden naast bovengenoemde activiteiten ook uitstapjes gemaakt.

Voeding

Rond 15:15u Wanneer de kinderen van school komen eten we eerst wat fruit en groenten (appel, peer, seizoensfruit, wortels, tomaat, komkommer) en drinken we water.

Rond 16:30u krijgen kinderen een tussendoortje. Er is keuze uit cracker, rijstwafel, soepstengels met of zonder beleg (pindakaas, zuivelspread, smeerkaas, appelstroop). Kinderen krijgen sap of water te drinken. 

Adres: Zijpendaalstraat 1a
6535 PS Nijmegen
024 378 93 48
info@kinop.nl
  • Facebook KINOP Kasteel

© 2018 door KINOP Kasteel - Proudly created by Mexiej